1. januari innovatie

Growto Last – De 120 snelst groeiende ondernemers vanuit Duitsland en Nederland bijeen in Berlijn.

120+ Duitse en Nederlandse ondernemers komen as vrijdag 22 en zaterdag 23 november samen in Berlijn voor een uniek evenement van het Accelerator programma. Tijdens deze allereerste Accerlator Exchange, gaan de leiders van snelgroeiende bedrijven kennis, inspiratie, energie en lef opdoen en delen om het bedrijf nog verder te laten groeien. De volgende internationale top sprekerszijn ondermeer aanwezig: René Boender, Hazel Jackson, Jack Daly.

 

Het evenement richt zich op het thema: Grow to Last. Hoe bouw je een bedrijf dat veel groter is dan jezelf? Een bedrijf dat jouw passie uitdraagt en ook zonder je blijft staan. Een bedrijf dat de beste mensen aan zich kan binden, een herkenbaar merk wordt en zo solide is dat het tegenslagen kan overkomen. Het evenement biedt commerciele, financiele, organisatorische en strategische handvatten om ondernemers te helpen bij het bouwen aan een bedrijfs entiteit van blijvende waarde, terwijl er omgegaan wordt met de dringende dag-tot-dag uitdagingen. 

 

11 gerenomeerde internationale keynote sprekers en trainers verzorgen tijdens dit tweedaagse event een stoomcursus met best practices en praktische take-home value.