1. januari innovatie

16.cover130-180

16. DECEMBER: PRODUCEREN

Deze zestiende editie van Brabant Breed heeft als thema ‘Productie’. En daar valt het nodige over te zeggen. Er wordt wat af-geproduceerd in onze prachtige provincie. Met trots kijken we naar de productiebedrijven die we hebben. Daarnaast loopt ons bruisende zuiden voorop in het produceren van ontwikkeling en innovatie.


15. cover2

15. SEPTEMBER: VERBINDEN

Brabant Onderneemt creëert verbindingen. En dat is waar het in deze vijftiende editie van Brabant Breed over gaat. Verbinden. De Brabantse taal van de handen uit de mouwen steken en samen eerst een probleem oplossen, om vervolgens pas te kijken hoe we dit verrekenen, zorgt ervoor dat er binnen onze provincie veel zakelijke verbindingen worden gelegd. Bekijk deze en andere inspirerende artikelen in de nieuwe uitgave. 


BB14-cover klein

14. JUNI: INNOVEREN

Deze veertiende editie van Brabant Breed heeft als thema ‘innoveren’. Volgens Van Dale zou dit ‘als nieuwigheid invoeren’ betekenen. U ervaart dit keer diverse voorbeelden van collega-ondernemers die hun eigen idee, soms tegen beter weten in, hebben verwezenlijkt. Dus stap uit uw keurslijf en maak uw wilde idee nog wilder. Daar krijgt u in deze uitgave meer tips en tricks voor.


13. cover klein

13. MAART: OPLEIDEN

Wanneer we het Brabants bedrijfsleven onder de loep nemen, kunnen we niet anders dan vaststellen dat steeds meer ondernemers op een creatieve wijze de markt benaderen. Dit creatief ondernemerschap wordt ook vanuit de werking van Brabant Onderneemt al geruime tijd gestimuleerd. Het net iets anders doen dan de ander kan immers leiden tot fantastische resultaten. En dat kunnen wij enkel aanmoedigen.