1. januari innovatie

officiƫle overhandiging van de nieuwste REWINgids

De Regio- en Bedrijvengids voor West-Brabant is gereed. Vanmorgen heeft Frans Moraal, directeur RegioinBedrijf, het eerste exemplaar officieel overhandigd aan Paul Nijskens, directeur NV Rewin.

 

Zoals voorheen is het naslagwerk verzorgd in samenwerking met NV Rewin. ‘Ik zie veel bekende namen voorbijkomen, het is wederom een mooi exemplaar geworden’, aldus Paul Nijskens.

Ruim 6000 organisaties uit West-Brabant krijgen  de gids de komende twee weken in handen. Het bijna 300 pagina’s tellende naslagwerk wordt kosteloos verspreid onder de deelnemers van RegioinBedrijfen organisaties met economische activiteiten in de regio West-Brabant.

 

Waardevol product

De uitgave van een nieuwe Regio- en Bedrijvengids is altijd een bijzonder moment. Voor deelnemers is dit het moment waarop zij bij duizenden verschillende organisaties in beeld komen.

 

De gids biedt een breedtebeeld  van de ontwikkelingen in de regio, de samenwerkingsverbanden, de topsectoren, functies van instanties, onderwijsmogelijkheden en het bedrijfsleven.

 

Het naslagwerk is het traditionele middel om de organisaties van West-Brabant te bereiken, te betrekken en te informeren over de vele mogelijkheden die tot hun beschikking staan. Eén keer in de twee jaar wordt de stand van zaken opgemaakt, de  regionale economie wordt in kaart gebracht.

 

Online platform

Het doel van RegioinBedrijf is en blijft de versterking van de regionale samenwerking van de drie o’s:  ondernemers, onderwijs en overheid. Ter verwezenlijking van dit doel wordt de gids gecombineerd met een online platform: www.regioinbedrijf.nl.

 

De portal van RegioinBedrijfbrengtde economische actualiteiten in West-Brabant in beeld. Bezoekers van de portal worden dagelijks voorzien van regio- en bedrijfsnieuws, ondernemerstips, projectinformatie,  interviews met ondernemers en informatieve blogs.

 

Voor West-Brabant ligt een grote focus (online en offline) op de thema’s die relevant zijn in deze regio. Denk hierbij aan biobasedeconomy, maintenance, logistiek en innovatie & duurzaam ondernemen.

 

Deelnemers aan het woord

Om de lezers te informeren over de economische ontwikkeling in de regio voert RegioinBedrijf niet zelf het woord. De gids en portal bieden de organisaties de kans om toe te lichten wie zij zijn, wat zij doen en hoe zij dit doen. De deelnemers worden daarbij het hele jaar persoonlijk ondersteund door RegioinBedrijfom online zo goed mogelijk in beeld te blijven.