1. januari innovatie

HOLLAND EXPAT CENTER SOUTH

Nieuwe stek, nieuwe verbindingen

Holland Expat Center South is afgelopen 3 september verhuisd van het Kennedyplein naar de Vestdijk 27A. Gelegen tussen het Pullman hotel en The Hub Eindhoven heeft het haar plek gevonden. "We krijgen steeds meer natuurlijke aanloop, naast de afspraken die we hebben met internationals, en dat heeft zeker te maken met de locatie”, zegt Kris De Prins, directeur bij het expat center.


Het expat center is een 100% overheidssamenwerking tussen 35 gemeenten in Noord-Brabant en Limburg, beide provincies, de Immigratie-en Naturalisatiedienst en Brainport Development. Het verzorgt de snelle en efficiente afhandeling van formaliteiten die geregeld moeten worden als internationals door bedrijven of instellingen naar Nederland worden gehaald om hier te komen werken. Als werkgever kunt u met vragen daaromtrent bij het expat center terecht.
Holland Expat Center South heeft daarnaast een Official Partnership Program waarbij het een samenwerking heeft met een aantal professionele dienstverleners zoals advocaten, belastingadviseurs, hotels, banken, makelaars, verzekeraars, etc… Indien expats vragen hebben over deze thema’s, dan verwijst het expat center betrouwbaar door.

Op de nieuwe stek voelt het expat center zich helemaal thuis: de buren op de Vestdijk hebben veelal iets met producten voor of diensten aan internationals te maken. Op de hoogte gebracht worden van het aanbod van woonruimte, shortstay danwel voor langere tijd, het openen van een bankrekening, het ondergedompeld raken in de internationale community en nog veel meer, het kan allemaal in een straal van nog geen 100 meter. Niet voor niets is de Vestdijk al meerdere malen betiteld als ‘Expat Boulevard’ of ‘The International Mile’. Het expat center is een trotse nieuwe bewoner van deze boulevard en gaat graag de verbinding aan met haar buren!

Maar wat heeft u eraan? U bent een MKB-bedrijf, u levert toe aan grote en kleine bedrijven, u bent constant op zoek naar goede mensen, maar u loopt tegen de beperkingen aan van ons eigen Nederlandse aanbod, maar ook tegen de rompslomp die international werven in uw beleving met zich meebrengt. ‘Ik daag de MKB-er die dit leest uit om niet in oude oplossingen te denken, maar te gaan voor ‘het beste wat er te krijgen is’’. Aan het woord is opnieuw Kris De Prins. ‘En dat kan betekenen dat u over de grenzen heen moet kijken. Maak gebruik van het expat center en haar partners! Eenmaal een keuze gemaakt, is het proces om mensen op een efficiente manier in Nederland te laten landen, onze core-business. Dat regelen we graag samen met en voor u, en onze dienstverlening wordt u gratis aangeboden!’

‘Holland Expat Center South staat u en uw internationale medewerkers graag bij. U bent van harte welkom op onze nieuwe locatie voor een kennismaking, of op een van onze events (houd de agenda en Facebook in de gaten!), maar we komen net zo lief een keer naar u toe om een en ander toe te lichten.’


Holland Expat Center
Vestdijk 27A
5611 CA Eindhoven
www.hollandexpatcenter.com

 

<< Terug